Familiemarkt Zegveld

Heeft u 11 mei al in uw agenda staan? Op die dag zal er op het plein aan de Middenweg in Zegveld de familiemarkt gehouden worden. Een gezellige markt met kramen, activiteiten en lekkernijen.


Zoals u wellicht vanuit voorgaande jaren van ons gewend bent, zullen er meerdere kramen staan met prachtige tweedehands spullen. Zo zullen er onder andere een kraam met mooie tweedehands jurken, een kraam vol boeken, een kraam met huishoudelijke artikelen staan en zullen er ook mooie tweedehands meubelen verkocht worden. Naast al deze kramen hebben we ook kramen met diverse etenswaren en nog veel meer. Zeker de moeite waard om allemaal langs te gaan!


Dit jaar zullen er ook vele activiteiten te doen zijn. Rijd een rondje mee met een oude brandweerauto, probeer raak te schieten in de schiettent, doe mee aan de verloting en de Knock-out show met grote prijzen, zoals onder andere een E-bike en een Ballonvaart. Als afsluiter van deze gezellige markt, zullen wij een veiling houden met artikelen die uw bod zeker waard zijn. Uiteraard is er voor de kinderen de gehele dag ook genoeg te doen. Zo zullen er springkussens, hijskraantjes, een rodeokrokodil en een voetbalmuur aanwezig zijn, waarmee de kinderen zich de hele dag wel kunnen vermaken. Alsof dat nog niet genoeg is, kunnen ze ook geschminkt worden, een rondje op een pony rijden en (nep)brandjes blussen met een echte brandweerspuit.


Aan eten en drinken is er uiteraard ook genoeg keuze. Haal een lekker stukje vlees van de BBQ of een patatje bij de patatkraam met wat fris of een ander drankje erbij. Er is zelfs een ijskraam aanwezig. 


Wij zien u graag op 11 mei op de familiemarkt! Tot dan!


 

Tijdens de familiemarkt werken wij met munten die u daar kunt kopen. Op de familiemarkt is het helaas niet mogelijk om te pinnen. Het is eventueel mogelijk om op het dorp bij de Coop te pinnen.

                      GEVRAAGD: MOOIE TWEEDEHANDS SPULLEN


Zoals in het stukje hierboven al vermeld staat, verkopen wij mooie tweedehands spullen op de familiemarkt. Heeft u bijvoorbeeld een mooi, boek, meubel, huishoudelijk artikel, of iets anders moois dat u wel kwijt wilt, maar niet wilt weggooien? Neem dan contact op met Benno van Dam op 06-13472147 of stuur een mail naar familiemarktzegveld@gmail.com. Wij komen het graag bij u ophalen.


Uiteraard slaan wij de spullen netjes overdekt op tot de familiemarkt en gaat de gehele opbrengst naar de restauratie van de Hervormde Kerk Zegveld.

ACTIES


Als jeugdverenigingen organiseren wij elk jaar weer diverse acties. Zo organiseren wij ook dit jaar weer een ontbijtactie en een sposoractie rondom de familiemarkt. Over de invulling van de sponsoractie wordt op dit moment nog hard nagedacht, dus houd deze site in de gaten voor de laatste updates.

De ontbijtactie


Wilt u zaterdag 11 mei een lekker en vers ontbijtje aan de deur hebben hangen? Of hier misschien iemand anders mee verrassen? Voor een klein bedrag wordt dit voor u in de vroege uurtjes geregeld. Binnenkort zullen we u verder informeren over het aanbod en de bestelmogelijkheden.

De sponsoractie


Er zijn weer een aantal enthousiaste JV'ers gevonden die zich van vrijdagmiddag/avond tot zaterdagochtend in willen zetten om geld op te halen voor dit mooie doel. De precieze actie zult u nog horen, maar het belooft weer een uitdaging te worden!

De familiemarkt


De markt is ieder jaar weer een onwijs gezellige dag, waarbij vele handen licht werk maken! Uw en jouw hulp is dan ook van harte welkom. Een leuk idee voor de markt? Of de mogelijkheid om te komen helpen op de dag zelf? Laat het ons weten!

FACEBOOK


Via de facebookpagina van 'Zegveld Helpt' kunt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom de familiemarkt. Als u de pagina een 'vind ik leuk' geeft, bent u als eerste op de hoogte. Doe dit dus vooral!

 

We zouden het leuk vinden als u op onze Facebookpagina laat weten of naar de familiemarkt komt.  


We zien u graag op 11 mei!

MEER INFORMATIE OVER ONS DOEL


Zoals u wellicht weet, is de gehele opbrengst van de familiemarkt dit jaar voor de

restauratie van de Hervormde Kerk van Zegveld. Benieuwd naar het gehele verhaal 

achter de restauratie? Kijk dan ook eens op www.hervormdzegveld.nl. Hier vindt u ook de al

gehouden acties en de vooruitgang van de restauratie zelf. 


Heeft u een vraag over het doel of over de markt zelf? Neem dan contact met ons op 

via de mail. familiemarktzegveld@gmail.com


MEDIA


Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube-kanaal en onze galerij te bekijken.

JV-leden kunnen lid worden van onze facebook pagina.

Via de knoppen hieronder kom je op de desbetreffende mediapagina's.

CONTACT

Kerkelijk Centrum De Voorhof

Hoofdweg 48 Zegveld

ZONDAGAVOND JV


Elke zondagavond komen we als JV samen, waarvan de avonden plaatsvinden in de Voorhof met regelmatig een koffiedrinkavond bij een JV-lid thuis tussendoor. Gedurende zomer worden er alleen koffiedrinkavonden gehouden.


Tijden: 20:30 tot 22.00 (inloop 20.00u)

© Copyright. All Rights Reserved.