VERDIEPING

De avonden van groepje 2 – Jezus zegt: 'Ik ben ...'

We zullen het drie avonden gaan hebben over de (veelal bekende) 'Ik ben' uitspraken in het evangelie van Johannes. In het Oude Testament zien we deze uitspraak al eerder staan. Mozes krijgt de opdracht om het volk Israël uit Egypte te bevrijden. Als Israëlieten aan Mozes zouden vragen van wie ze het land Egypte moeten verlaten wil God bekend worden gemaakt met de woorden: 'Ik ben die ik ben'. In het Nieuwe Testament omschrijft Jezus zichzelf ook vaak met de 'Ik ben' uitspraken. Hij maakt hiermee duidelijk dat hij gelijk is aan God. 

 

Op deze pagina zullen regelmatig nieuwe artikelen te vinden zijn. Een overzicht van de artikelen kan gevonden worden in de menubalk bovenaan, onder het kopje 'Verdieping', of in de lijst hieronder. Tips voor nieuwe artikelen en/of onderwerpen zijn altijd welkom. Zo kunnen we elkaar bemoedigen en sterken in het geloof. Neem dus regelmatig een kijkje op deze pagina.

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.

MEDIA


Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube-kanaal en onze galerij te bekijken.

JV-leden kunnen lid worden van onze facebook pagina.

Via de knoppen hieronder kom je op de desbetreffende mediapagina's.

CONTACT

Kerkelijk Centrum De Voorhof

Hoofdweg 48 Zegveld

ZONDAGAVOND JV


Elke zondagavond komen we als JV samen, waarvan de avonden plaatsvinden in de Voorhof met regelmatig een koffiedrinkavond bij een JV-lid thuis tussendoor. Gedurende zomer worden er alleen koffiedrinkavonden gehouden.


Tijden: 20:30 tot 22.00 (inloop 20.00u)