Familiemarkt

                                              HET PROGRAMMA


                           
                            09:30 I Opening Familiemarkt

                            De muntenverkoop gaan van start en de kramen en activiteiten zijn open.

                             12:00 uur I Knock-out show

                             Middels spectaculaire spellen en vragen zullen er steeds minder deelnemers overblijven. 

                             De gene die als laatste overblijft wint een grote prijs!                             13:00 I de Veiling

                             Bied mee op de mooie artikelen en diensten. De veilingstukken zijn uw bod zeker waard!
                              14:00 I De verloting

                              Tijdens de verloting verloten wij grote prijzen. Loten zijn tot 11:30 uur te koop op de Familiemarkt. 

                      GEVRAAGD: MOOIE TWEEDEHANDS SPULLEN


Zoals in het stukje hierboven al vermeld staat, verkopen wij mooie tweedehands spullen op de familiemarkt. Heeft u bijvoorbeeld een mooi, boek, meubel, huishoudelijk artikel, of iets anders moois dat u wel kwijt wilt, maar niet wilt weggooien? Neem dan contact op met Benno van Dam op 06-13472147 of stuur een mail naar familiemarktzegveld@gmail.com. Wij komen het graag bij u ophalen.


Uiteraard slaan wij de spullen netjes overdekt op tot de familiemarkt en gaat de gehele opbrengst naar de restauratie van de Hervormde Kerk Zegveld.

ACTIES


Als jeugdverenigingen organiseren wij elk jaar weer diverse acties. Zo organiseren wij ook dit jaar weer een ontbijtactie en een sposoractie rondom de familiemarkt. Over de invulling van de sponsoractie wordt op dit moment nog hard nagedacht, dus houd deze site in de gaten voor de laatste updates.

De ontbijtactie


Wilt u zaterdag 11 mei een lekker en vers ontbijtje aan de deur hebben hangen? Of hier misschien iemand anders mee verrassen? Voor een klein bedrag wordt dit voor u in de vroege uurtjes geregeld.  

De sponsoractie


Er zijn weer een aantal enthousiaste JV'ers gevonden die zich van vrijdagmiddag/avond tot zaterdagochtend in willen zetten om geld op te halen voor dit mooie doel. De precieze actie zult u nog horen, maar het belooft weer een uitdaging te worden!

Spinningmarathon


De spinningmarathon start op de Familiemarkt om 10.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Er kan ook per uur worden gefietst. Deelname is        €15,- per persoon per uur. Het tweede (en/of vierde uur) is €10,- per persoon per uur. De spinningmarathon is onder professionele (muzikale) begeleiding. Opgeven kan bij Corien via corien_vermeij@hotmail.com

                                                        FACEBOOK


Via de facebookpagina van 'Zegveld Helpt' kunt u

op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom

de familiemarkt. Als u de pagina een 'vind ik leuk'

geeft, bent u als eerste op de hoogte. Doe dit dus

vooral!

 

We zouden het leuk vinden als u op onze

Facebookpagina laat weten of naar de familiemarkt

komt.  


We zien u graag op 11 mei!

                              MEER INFORMATIE OVER ONS DOEL


Zoals u wellicht weet, is de gehele opbrengst van de

Familiemarkt dit jaar voor de restauratie van de Hervormde

Kerk van Zegveld. Benieuwd naar het gehele verhaal 

achter de restauratie? Kijk dan ook eens op

www.hervormdzegveld.nl. Hier vindt u ook de al gehouden

acties en de vooruitgang van de restauratie zelf. 


Heeft u een vraag over het doel of over de markt zelf?

Neem dan contact met ons op via de mail.

familiemarktzegveld@gmail.com


Familiemarkt Zegveld

Heeft u 11 mei al in uw agenda staan? Op die dag zal er op het plein aan de Middenweg in Zegveld de familiemarkt gehouden worden. Een gezellige markt met kramen, activiteiten en lekkernijen.


Zoals u wellicht vanuit voorgaande jaren van ons gewend bent, zullen er meerdere kramen staan met prachtige tweedehands spullen. Zo zullen er onder andere een kraam met mooie tweedehands jurken, een kraam vol boeken, een kraam met huishoudelijke artikelen staan en zullen er ook mooie tweedehands meubelen verkocht worden. Naast al deze kramen hebben we ook kramen met diverse etenswaren en nog veel meer. Zeker de moeite waard om allemaal langs te gaan!


Dit jaar zullen er ook vele activiteiten te doen zijn. Rijdt een rondje mee met een oude brandweerauto, probeer raak te schieten in de schiettent, doe mee aan de verloting en de Knock-out show met grote prijzen, zoals onder andere een E-bike en een Ballonvaart. Als afsluiter van deze gezellige markt, zullen wij een veiling houden met artikelen die uw bod zeker waard zijn. Uiteraard is er voor de kinderen de gehele dag ook genoeg te doen. Zo zullen er springkussens, hijskraantjes, een rodeokrokodil en een voetbalmuur aanwezig zijn, waarmee de kinderen zich de hele dag wel kunnen vermaken. Alsof dat nog niet genoeg is, kunnen ze ook geschminkt worden, een rondje op een pony rijden en (nep)brandjes blussen met een echte brandweerspuit.


Aan eten en drinken is er uiteraard ook genoeg keuze. Haal een lekker stukje vlees van de BBQ of een patatje bij de patatkraam met wat fris of een ander drankje erbij. Er is zelfs een ijskraam aanwezig. 


Wij zien u graag op 11 mei op de familiemarkt! Tot dan!


 

Tijdens de familiemarkt werken wij met munten die u daar kunt kopen. Op de familiemarkt is het helaas niet mogelijk om te pinnen. Het is eventueel mogelijk om op het dorp bij de Coop te pinnen.