Oostblokreis

Jeugdvereniging 'De Rank'

Zegveld

OOSTBLOKREIS

Geen zin in een vakantie naar zee?

Ga met de Oostblokreis mee!

ReizenReizenhey JV'er,


Misschien heb je er al iets over voorbij horen komen, want binnen de JV is een prachtig plan ontstaan. Graag willen we met elkaar een reis maken naar een Oostblokland. In dit land willen we de plaatselijke kerk/gemeente ontmoeten en meer leren over onze God. Ook willen we de handen uit onze mouwen steken en onze talenten inzetten voor de mensen daar. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een bouw en/of renovatiekproject en kinder en/of tienerclub.


Op dit moment zijn we als commissie druk bezig om een organisatie te vinden die ons kan helpen bij het zoeken van de juiste reisbestemming en het verder organiseren van de reis. Het land en de precieze invulling van de reis zijn daarom nog onbekend. 


Tegelijkertijd leven we in een bestaan die vol onzekerheid is, zeker in tijden van de coronapandamie is het lastig om activiteiten te plannen en de juiste keuze maken. Ook daarin weten we ons afhankelijk van onze God en Vader. We brengen het plan dan ook in gebed bij Hem en vragen of deze reis tot eer van Zijn Naam mag zijn. We willen jou vragen om met ons mee te bidden, zodat er deuren mogen opengaan of gesloten worden.


Mocht de reis doorgaan dan willen we dit ergens tussen D.V. 24 juli en 14 augustus laten plaatsvinden. Voor verdere info houden wij jullie graag op de hoogte via site of app. Mocht je ideeën hebben voor deze reis, laat het ons weten via oostblokreis@courank.nl. 


Groetjes,

de Oostblok-commissie

© Copyright. All Rights Reserved.

MEDIA


Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube-kanaal en onze galerij te bekijken.

JV-leden kunnen lid worden van onze facebook pagina.

Via de knoppen hieronder kom je op de desbetreffende mediapagina's.

CONTACT

Kerkelijk Centrum De Voorhof

Hoofdweg 48 Zegveld

ZONDAGAVOND JV


Elke zondagavond komen we als JV samen, waarvan de avonden plaatsvinden in de Voorhof met regelmatig een koffiedrinkavond bij een JV-lid thuis tussendoor. Gedurende zomer worden er alleen koffiedrinkavonden gehouden.


Tijden: 20:30 tot 22.00 (inloop 20.00u)