Jeugdvereniging 'De Rank'

Zegveld

JV-WEEKEND

Aftellen tot 18 oktober!


Traditiegetrouw gaan we het eerste weekend van de herfstvakantie een weekendje weg met de jeugdvereniging. Dit jaar gaan we naar het schitterende plekje Wintelre, in het altijd gezellige Brabant. Dit weekend komt al snel dichterbij, en de commissies die dit weekend mogelijk maken zijn dan ook al begonnen met de voorbereidingen. Zo maken we er weer het mooiste weekend van het jaar van!


Het is van belang dat jij je als JV-er nog wel eventjes aanmeldt voor het weekend! Hieronder staat een linkje naar een contactformuliertje waarin je aan kan geven of je wel of niet mee gaat (MAAR NATUURLIJK GA JE MEE!). Graag zo snel mogelijk doen! Dankjewel!


Meer informatie volgt via mededelingen tijdens JV-avonden, mail en deze pagina. Zorg dus dat je alles in de gaten houdt om op de hoogte te blijven van de laatste updates.


© Copyright. All Rights Reserved.

MEDIA


Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube-kanaal en onze galerij te bekijken.

JV-leden kunnen lid worden van onze facebook pagina.

Via de knoppen hieronder kom je op de desbetreffende mediapagina's.

CONTACT

Kerkelijk Centrum De Voorhof

Hoofdweg 48 Zegveld

ZONDAGAVOND JV


Elke zondagavond komen we als JV samen, waarvan de avonden plaatsvinden in de Voorhof met regelmatig een koffiedrinkavond bij een JV-lid thuis tussendoor. Gedurende zomer worden er alleen koffiedrinkavonden gehouden.


Tijden: 20:30 tot 22.00 (inloop 20.00u)